Wekelijks inloopspreekuur op woensdag: Hulp bij administratie & schulden,

09:00 - 12:00,

Klik voor meer informatie

Sociaal Leenfonds

Grote financiële problemen beginnen vaak met kleine schulden. Het is belangrijk dat die niet verergeren. Mensen wachten vaak te lang met het oplossen ervan. Het Sociaal Leenfonds helpt hulpvragers om grotere schulden te voorkomen. Met ondersteuning van hun maatje kunnen zij bij Budgetmaatjes 010 een renteloze lening aanvragen.

Voor wie?

Het Leenfonds is bedoeld voor hulpvragers met een schuld van maximaal 5000 euro. Zij kunnen via het Leenfonds van Budgetmaatjes 010 een lening afsluiten. Voorwaarde is dat de hulpvrager minstens drie maanden met een maatje aan de slag is en een duidelijk overzicht heeft van alle schulden.

Hoe werkt het?

Hulpvragers die in aanmerking komen kunnen samen met het maatje een aanvraag doen bij het Leenfonds. Met behulp van de aangeleverde informatie berekenen we de afloscapaciteit. Maandelijks wordt dit bedrag door de hulpvrager overgemaakt aan het Fonds. De renteloze lening moet binnen 1 ½ tot 3 jaar terugbetaald worden aan het Fonds.

Hoe vraag je het aan?

Het maatje bespreekt met de coördinator of de hulpvrager in aanmerking komt voor het Fonds. Als dat zo is, ontvangt het maatje de formulieren om de hulpvrager aan te melden. De formulieren kunnen ingevuld retour worden gestuurd aan: info@bm010.nl onder vermelding van Leenfonds.

Na de aanvraag?

De hulpvrager krijgt binnen 2 weken na ontvangst van de volledige aanvraag bericht of hij/zij mag meedoen met het project. De hulpvrager ontvangt een leenovereenkomst met daarin de hoogte van de lening, de startdatum en de aflossingsduur. Deze dient binnen 1 week te worden ondertekend. Binnen 2 weken na ontvangst van de leenovereenkomst worden de schuldeisers door het Fonds betaald.

Vragen of meer informatie?

Budgetmaatjes 010 beheert het Fonds en regelt de financiële afhandeling. Voor vragen of meer informatie kun je contact met ons opnemen via 010 3 16 17 16 of slf@bm010.nl

1Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor.

Relatie to BM010, Voornaam

1Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor.

Relatie to BM010, Voornaam